fredag 24. august 2012

Posekort til konfirmant...


Her på disse kanter, nærmer det seg konfirmasjonstid og jeg er så heldig å ha fått noen bestillinger på kort.. Etter å ha kikket innom noen av de andre Papirpikene sine blogger, har jeg også blitt smittet av "pose-kort-dilla". Så her kommer et eksempel på et konfirmant-pose-kort;)) Det er rett og slett laget av en brun papirpose og pyntet med mønsterpapir og forskjellig stæsj.

Framsida av posen ser du her, hvor jeg har brukt et bilde fra et klippeark til Piondesign, snurreblomster, blonder, påtrykt bånd, poststempel, kakeserviett, osteklut etc, etc.. De nye mønsterpapirene til Grapich45 er bare superskjønne, og det er de jeg har brukt her. Fantastiske duse farger...


Enkelt på baksida med poststempel (digger det), mønsterpapir og mitt eget papirpikestempel;)
Enkelt og greit..


Tag til å ha inni posen med blankt skrivefelt bak til å skrive noe personlig på. Kakeserviett og poststempel og et fint lite vers (stempel).


Her ser du posekortet med tagen oppi:


Håper du har blitt inspirert til å lage et du også;) Det er iallefall kjempegøy og du kan bruke hva du vil på kortet ditt, alt etter smak og behag. Nesten alt jeg har brukt her, finner du hos Papirpikene. Nærmere liste finner du i bloggen min:)

Ha en superfin fredag!

klem, Synnøve B

1 kommentar:

Aquarell sa...

Kjempeflott posekort! :)