tirsdag 29. mai 2012

Vintage guttekort!

Da er det blitt min tur igjen til  å dele litt inspirasjon  med dere. Denne gangen har jeg laget et guttekort i vintagestil. Har brukt en papirpose, som jeg har malt i kantene med gesso og i tillegg brukt glimmermist, det samme har jeg gjort på mønsterarket. Brukt punch øverst på mønsterarket og på posen og flippene på kortet inni.. Tag og kakeserviett er farget i kaffe. Har også brukt hvit snow effekt maling på knappene og under der jeg har stemplet absolutt mannfolk.


Den lille klokkecharmsen er laget av krympeplast, har brukt et vanlig stempel på krympeplast og deretter klippet det ut, og så brukt varmepistol. Morsomt å se effekten av det.Har festet klokka på en Memo pins fra Tim Holtz.Motivet er Stempelgal sin farfar, så det er litt morsomt.

Jeg har brukt en bruskork som jeg har panket flat og satt på en pebles. Har lagt på en osteklut som har fått en omgang med glimmer mist. Jeg har festet det meste på kortet med stiftemaskin for å få et litt røffere utseende. Stemplene jeg har brukt er fra Inkido og Kort og Godt.
Produktliste:
Målebånd
Bølgepapp
Glimmer mist, Tattered angel
Alle produktene får du hos Papirpikene.

Ønsker alle en strålende tirsdag:)

Klem Mette

6 kommentarer:

Mariannes gjenbruk sa...

Kortet ditt er sååå flott Mette;-) og vi var på kurs å laget makent...;-)

Birgitanita sa...

Et kjempetøft kort med mange flotte effekter. :)

Hege sa...

KNALLTØFT!!!!!!

❤ Kaia sa...

Vannvittig bra.....

Klem fra Kaia

Sol sa...

Fantastisk kort... Utrolige Detaljer.. Flott farge kombinasjon.... Lekre detaljer som dukker opp hele tiden... Herlig Kort!! :o)

RitaK sa...

Flott mannekort, med lassevis med råe detaljer :-)